Faciliteiten

Ruimte parkeergelegenheid

Er is op en rondom het terrein van Zaal De Linde voldoende parkeerplaats aanwezig. Onze parkingcoordinatoren zorgen ervoor dat iedereen een plekje krijgt en houden uiteraard een oogje in het zeil.

Kleedruimte

Op deze nieuwe locatie in 2020 is er helaas wat minder ruimte om om te kleden of te douchen dan we andere jaren gewend zijn. We zijn nog in overleg voor een goed alternatief hiervoor.

Fietsenstalling

Direct bij de toegangsdeuren bij Zaal De Linde is de fietsenstalling. Je hoeft hierdoor niet ver te lopen op je fietsschoenen en je kunt je fiets goed in de gaten houden. Al dan niet door je fietspartner(s).

Bar/cafetaria voor koffie/bier/fris/snacks

Voor vertrek nog even wakker worden of moed in drinken met een bakje koffie. En na terugkomst heerlijk bijkomen met een koud biertje of een warme snack? Het is allemaal mogelijk.

Aangeklede start/finish

Een goed begin is het halve werk. Daarom zorgen wij al bij het vertrek voor amusement en een gezellige sfeer. Met muziek en een heuse spreekstalmeester ga je met een goed gevoel van start. Uiteraard is er ook ruimte voor een (groeps)foto voor vertrek of na aankomst.

Volledig gepijlde routes + GPS-routes beschikbaar

We doen niet aan verdwalen bij Maos & Waols Moiste. Daarom zijn alledrie de afstanden volledig en goed zichtbaar gepijld. Voor extra zekerheid is van alle routes een GPX-bestand beschikbaar voor in je fietscomputer. Zo hoef je nooit te verdwalen en kun je bovendien veilig van de prachtige tocht genieten.

NTFU Scan & Go

Om snel van start te kunnen hebben wij Scan & Go. Je hoeft je hierdoor niet bij aanvang in te schrijven, maar kunt dat al vooraf via de NTFU-website doen. Bij de start hoef je alleen nog maar je NTFU-ledenpas te scannen en je kunt direct vertrekken. Wel zo makkelijk.

Ravitaillering halverwege

Op ongeveer de helft van alle afstanden is er een controlepost annex pauzeplaats. Wij zorgen er met sportdrank en een portie krachtvoer voor dat je weer wat moed kunt verzamelen voor de rest van de tocht. Voor de liefhebber is er bij de pauzeplaats ook ondermeer koffie en gebak verkrijgbaar.

Medisch team standby

We hebben een medisch team beschikbaar dat mobiel is en direct ter plaatse de juiste ondersteuning kan bieden bij ongevallen. Er is daarbij nauwe samenwerking met de regionale alarmdiensten.